Asos.

inteensdyrtinteensdyrt zoom


Jag Älskar verkligen
asos.com . har aldrig köpt nånting därifrån, och upptäckte den inte ens för så länge sedan, men dom har så sjukt mycket snygga saker. och till de priserna ?! Dessa underbart perfekta, unika Julia - örhängena är på rea och kostar 81 kr (!). Vad är haken? Kan någon berätta för mig? Dålig kvalité, förseningar? för min del gäller det att min farsa inte vill betala över internet. Damnit!
Snälla hjälp mig att övertyga någon, med massa argument om varför asos är bra...?

Nä, nu får jag inte missa Grattis Världen!

Kommentarer
Postat av: sara

asos skyddas av Verisign, som du kan läsa mer om på asos sida. det är kort och gott att de har nån sorts försäkring om att man kan beställa därifrån utan att oroa sig för att lämna ut kortnummer och liknande. jag är ingen expert men det finns en verisign logo på asos.com, klickan på den och läs emr där :D hoppas det går bra :)

Postat av: Susanna

det halsbandet är ännu finare...

2005-10-26 @ 16:59:17
URL: http://fashionistas.blogg.se/
Postat av: Emma

Inga hakar, Asos är superbra! Jag lovar, jag har handlat därifrån typ 5 ggr, frakten är OK, snabb leverans ca en vecka, bra och snabb mejlservice, första gången fick jag en väska i fel storlek men då skickade dom den i rätt storlek oxå plus att jag fick behålla den som kom först gratis! Du måste övertala din Pappa tycker jag! Lycka till kram Emma

2005-10-27 @ 18:27:52
URL: http://emmisen.blogg.se
Postat av: Nettan

Asos är jättebra. Inte så himla dyr frakt, bra priser, säker att betala och sist fick jag min väska efter bara 4 working days. Inte illa alls.

2005-10-27 @ 18:36:15
URL: http://nettisan.webblogg.se
Postat av: Mocca

Tack för tipset om Asos -hittade massor av "vill ha" där!
/M

2005-10-30 @ 12:17:08
URL: http://mocca.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback