Hollywood teen horrors.

Publicisten Lindsay från serien PowerGirls har refererat till dem son Teen Horrors, Hollywoods just nu hetaste tjejer. Självklart kom de till amerikanska Teen Vogues senaste party.

NicoleTeenVogue
Nicole Såg - som vanligt - smalare ut än sist man såg henne. Hon kör hårt på de skyhöga Marc Jacobs pumpsen med kork klack- vem skulle inte göra det? Klänningen kanske skulle funkat - om hon inte sett så olycklig ut..?

ParisTeenVogue
Paris försöker tydligen axla trender- nu senast den ryska barock stilen, något som inte går något vidare eftersom man fortfarande ser kvarlevor av hennes sanna L.A. Paris style, dessutom passar inte hennes små tofsar nånstans till stilen hon försöker sig på! och varför ha en mini virkad bolero över klänningen som redan är för mycket...? Och det konstiga plast-kedje halsbandet? Väskan som ser billig ut? Man vill bara slita av henne det överflödiga, för klänningen kunde blivit vacker om man gjort det på rätt sätt- dessutom satt den som ett smäck!

KimberlyTeenVogue
Kimberly kunde gott och väl ansträngt sig lite mer- väskan matchar inte outfiten överhuvudtaget, och linnet under passar inte ihop med den trendiga korta kavajen.

LindsayTeenVogue
Lindsay körde på en utstickande stil, som inte riktigt går att placera. Klänningen hade vart hur vacker som helst på te.x
Charlize Theron, men Lindsay är lite för ung för den, dessutom passar inte frisyren. Tänk vad fint om hon hade haft det utsläppt! Förstår heller inte vad hon tänkte med skorna, att ha spetsiga kritvit/svarta skor, som hämtade ur en 50-tals gangster film, till en benvit, bohemisk klänning känns som en felmatchning. Väskan går bort den med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback