Ingen Kate Moss för H&M

Dåliga nyheter för allas vårat H&M idag, när de tillslut bestämt sig för att avbryta Kate Moss lansering av sin landsman Stella McCartneys kollektion för affärskedjan.
   Anledningen är att Ms. Moss knarkar, och en kokain snortande småbarnsmamma verkar inte vara den mest sunda företrädaren, speciellt inte eftersom H&M samarbetar med anti-drog organisationer.
   Självklart är det bar när ett stort företag visar att man skall följa sina principer, men GUD VAD TRÅKIGT att inte få se Kate Moss bilder. Hoppas att man ska kunna luska fram dom på internet, eller på något sätt!

Oj, oj, oj! Snubblade precis över en nyhet om att det kan bli Jessica Simpson som får göra H&M kampanjen! Det låter osannolikt, men HERREGUD vad häftigt det skulle ha varit! Fortfarande känns det ju mer rätt om Kate gjort den, med tanke på att hon och Stella är buddies, och dessutom båda från England.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hmm jag verkar vara den enda som inte gillar Kate hehe

Postat av: Stella

..dessutom för att Jessica inte har nån stil och klass, ser bara ungefär så blond ochdum som hon är.. inget ont om blondiner, är själv en... men aif..NEJ TACK!

2005-09-21 @ 17:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback