OMG.

Fast, den gula klänningen ska jag ha! Och så visar den sig vara från H&M. Halelujah!

27/01-06-

23775-187Vacker vinterdag kräver vacker barndomsklänning i Chloé anda. Sammetsband runt midjan, mörkbruna mockastövlar DinSko, och så tre lager strumpbyxor!

23775-18823775-189












Hate to say i told you so...

Kommenterade på HotSpot att jag verkligen gillade hennes "Hitta stilen; the new 70's", men skrev också att jag tycker att stilen är trött, trots att man i vår och sommar klär sig mer clean hippie än i sommras. föreslog en flirt med disco hippie istället... ett förslag som inte riktigt gick hem, men kolla vad ELLE säger!;D

P.s. Madonna is the trendsetter, all times... D.s.

pennkjol á la H&M.

H&M är ju omöjliga. Det kan verkligen bli folkstorm efter vissa av deras plagg, och jag antar att det är vad som hänt med den underbara pennkjolen. Iallafall, så tänker jag inte ge upp! Så om nån ser den på H&M i Göteborg, snälla tipsa! Tack:D.

Uppdate: OK, det verkar som om kjolen skall komma i butik i februari, stod tydligen så i Cosmopolitan, även om den kommit in på andra ställen redan, tex. Holland (?!) Jag får hålla ut... hoppas jag klarar mig...
Så länge får jag hålla till godo med min H&M leverans, dvs väskan, shortsen och bik inin som förövrigt skulle kommit för 2 v. sedan...

Ännu en Uppdate: Ytligheter har kjolen. Måste verkligen dra ner till H&M och kolla upp dehär pennkjols mysteriet...

Ray Ban outsiders.

Ray Charles, Anita Ekberg och nu mer än 60 år efter Ashley Olsen och självklart Lindsay som aldrig är sen med att härma har fixat ny glasögontrend. Riktigt grande solglasögon á la movie star är alltid mina älsklingar, men något nytt måste komma på glasögon fronten, Och here it is! modellen kallas av Ray Ban något så coolt som Outsiders, och lyckliga jag har en farsa som äger ett par!

De mest lätthanterliga, ett par svarta, stora.
Ray Ban outsiders, "ebony"
out

Ett par sånahär ungefär har min farmor. Klassiskt mönster.

Ray Ban outsiders "brown tortoise"
out

För den vågade. sann 40's och 80's feel.

Ray Ban clubmasters
club


Scrunchies.

Ok, kanske inte so hot right now, men det är upcoming! eftersom diadem och hårband är so hot right now tror jag på hårtofsarna dem med. Och då menar jag riktiga scrunchies, så Carrie får snart ta och ändra åskit om dem... för att inte få värsta 80's stilen knyter jag en runt min snedtofs.
 stilen skall vara baby-doll!

(Mischa kunde lätt matchat med denna.)
sammet med ros.

scr
Klassisk cerise.
scr


obviousley!

Nu kan vi väll en gång för alla enas om den vackraste och vem som lyckas bäst på röda mattan?
 Mischa - Rachel

Golden Globe 2006.


...Och så några favoriter som inte riktigt platsar i någon kategori;
Emmy Rossum, Reese Witherspoon, Kiera Knightley.... och Mary-Kate var super söt!


rädslan för förändring.

Julia säger - höga jeans har funkat ända fram till 00-talet, varför skulle det inte funka igen?

x säger - därför att vi nu, till skillnad från förut, har genom ny forskning lärt oss att det är asfult! kan inte allt bara fortsätta som det är nu?

x = kille rädd att uppleva de nya trenderna som han tror kommer innebära att alla ser ut som under 1982.

hahaha

Wear it!

sjp
SJP i sjukt läckra skor...

Sarah Jessica Parker på Hollywood walk of fame. Chockerande nog är det inte hon utan hennes man,
Matthew Broderick som får en stjärna den här gången. Det intresanta iaf.   Hennes kläder!
   Hon kör hårt på sailor - så klart - även om jag tycker att hon brukar va lite mer i förkanten när det gäller trender, sailor gällde även förra våren/sommaren, och S J P borde vara på full väg emot nya trender... jaja. lovely shoes. Pura Lopez?

eeew!

sjukt obehaglig pälsväst. och kolla, kändis och stylist (till höger) hade tydligen bestämt sig för att matcha... vems är mest creepy?

Förövrigt... första gången jag fått wow känsla när det gäller Lindsay! OMG, kepsens färg, material och modell, och den underbara kavajen. yummie! (fast jag spyr lite på balenciagran)

Uppdaterade nedstående inlägg om kampanjer

kampanjer,kampanjer...

...älskar läckra mode bilder och här är ytterligare några för vår/sommar 2006.

Dolce & Gabbana .
(Kolla in klänningen längst år höger på första bilden!)
snygga men ganska fantasilösa bilder, känns som dom buntat ihop varenda super modell för tillfället och satt dom i exakt samma kombination av kläder och miljö som deras visning (Som jag visserligen älskar).
-(D & G)

Jimmy Choo .
Featuring Nicole Richie. Vet inte, Nicole känns på väg ut, hon har vart het så längenu. Om denna kampanjen släppt för ett halvår sedan hade Jimmy Choo fått mer cred än någon annan... dessutom tycker jag att hela kändis-som-ansikte-utåt inte känns lika hett, nu när även high-fashion blivit välkända. Bilderna är snygga i vilket fall, men inte direkt nyskapande.

mer Mulberry . .
Ganska intetsägande bilder, men snygg styling av hår och make-up. Lily Donaldson är ju en sjukt het och väletablerad modell just nu, men den andra tjejen, Irina Lazarenau, har iaf. jag aldrig lagt märke till förut, vilket skapar en ojämn balans im man säger så...

Prada .
Uppenbarligen vill Miuccia göra resandet till en trend. det är en läcker och hyper-trendig kampanj med Sasha, no.1 konstiga modellen just nu, men jag är inte svag för grått, trots en uppernbar trend för den färgen!


Sedan är otippade och halvt bortglömda Avril (Hon är så adorable, och så lik Hana Soukupova för Gucci) make-over objekt i nya Harper's Bazaar. Classy! Men undrar om hon inte har lika mycket kroppsfixering som alla andra kändistjejer med tanke på hur tiny hon är.


vår och sommar!

Style.com's vår och sommar trender var alla klockrena, de missade en del, men det som fanns med känss verkligen 100% hett!

kort-kort klänning.

60-tal har vartit hett ett bra tag nu, och trenden fortsätter. Senaste 60-tals influensen är den kort-korta klänningen, (inte på annat sett än på ett tag) och var ett av mina alternativ till nyår. Jag valde mer sofistikerat, men istället tog Mischa, Ashley, Mary-Kate, och Nicole på sig uppgiften. Tricket är att inte göra som Lindsay utan att han en klänning som är så dressad som möjligt, gärna långärmad, utan urringning, "a-line"; vid och inte snäv, i ett styvare material och inte i någon skrikig färg eller assymetrisk skärning.
(samtliga länkbilder Chloé s/s-06)

MiuMiu, s/s-o6
mini3
Chloé s/s-06
mini1
Fendi s/s-06
mini


kärlek

En bild säger mer än tusen ord.... och ibland säger den hur fake någons förhållande varit.


Ha!

Vem är före Vogue i trendspaningen?

obsession, 16 december, Vogue, 9 januari.

...Detta är förövrigt ett perfekt sett att köra trenden street-style.

Bond girls.

Jag älskar klassiker, så som Marilyn, Coco och James Bond! Ikväll när Goldfinger (Älskar soundtracket) gick blev jag så inspirerad; alla dessa 60 och 70-tals skådisar, deras hår, make-up och inte minst klädsel. Inspiration! Det är något lockande med dom, nästan lite skönhets-miss aktigt, med tanke på att dem alla är födda på helt olika ställen och har totalt olika utseende och skönhet.
007 gängar dom alla och det är inte svårt att förstå med tanke på hur läckra dom är, och namn som Mary Goddnight, Pussy Galore , Honey Rider och Kissy Suzuki gör dom inte mindre coola... damigt men fortfarande modernt som kvinnor inte fick klä sig på den tiden. Klockrent.

I Belong in Paris!

You Belong in Paris
Stylish and a little sassy, you were meant for Paris.
The art, the fashion, the wine, the men!
Whether you're enjoying the cafe life or a beautiful park...
You'll love living in the most chic place on earth.


What City Do You Belong In?

Ja tack! Vi älskar alla dessa test.

nyår 05/06!

Gott nytt år! Yes - Jag älskar nyår... nu på senare tid, mer än julafton! Skulle på ett såkallat cocktailparty, men det var nog snarare en vanlig...hemmafest. Men det är inte dåligt det! Blandat folk- kände inte igen en endaste, förutom min syrras ex's bästakompis lillebror, så ni fattar...
Champagne i mängd och underbara fabolous vänner och killar räcker iaf. för mig, och min guld-svarta nyårs outfit fungerade trots panik och ångest inför den!


nyårnyår
ewdsds
Korsett / H&M
Pennkjol
/ Top Shop
Guld skärp / Mormors gamla
Berlockarmband i guld /
present från moster
Halsband i guld / Julklapp
Guld-svarta Klackar med tofs / H&M (Höll nästan hela vägen från Örgryte och hem...men jag vill aldrig ta av mig dom! Soo gorgeous!)
Partyväska i guld med Chanel inspirerad kedja / Wedins