Klänningar.

Sa förra våren att jag tyckte att klänningar användes för lite, att det borde bli ett vardagsplagg, och nu är vi där!
Sofi visar upp 12 st. underbara klänningar i Klick. De båda från H&M har jag redan, men resten var helt underbara... speciellt dem från zara, speciellt den blommiga med svart bas! och skjortklänningarna.
enjoy.

hultsfredsgarderob.

Jag vet inte om ni har förstått min lycka över hultsfred... the fucking Strokes och Pharrell och Jag i en och samma lilla byhåla i Småland. O M G ! Självklart har det fallit mig in att genast börja planera outfits, vilket jag blivit utskrattad för av vissa erfarna festivalbesökare... typ "nej, nej, du kommer ha samma kläder på dig i en vecka" och "du kommer inte orka bry dig"  hmm... skulle inte tro det. Såklart ska det vara en slapp stil men den gör sig inte helt själv den heller. senaste bidraget till hultsfredsgarderoben är alltså;

23775-220
voilà, ett självtryckt Strokes linne.

bra gjort susi.

Får efterapa lillsyrran för en gångsskull och beskriva mitt humör i kläder; dagen började såhär men är nu endast äckel ångest och omöjliga känslor.

KUL SKÄMT!

AHA men det är ju ett roligt jävla skämt. Min farsa droppade igår, bara sådär i förbifarten att hans jobbarkompis ska jobba på Hultsfredsfestivalen i sommar som tekniker = backstage. Min haka tappades mer för varje ord farsan sa då det framgick att han möjligtvis. Kanske. Kommer hänga backstage med tja, vilka kan det vara? THE STROKES MÖJLIGEN?!  Å sen sa Pappa att jag kunde få hans kompis nr. Vågar inte ens tänka på vad konsekvenserna skulle kunna vara. Oh My Fucking God.

Det hela avslutades med en nattsömn av strokes-fyllda drömmar där Nick inbjöd mig backstage. Ha ha.

Jag måste verkligen skaffa mig en pojkvän...


efter begäran; Bästa Strokes låtarna. (går tyvärr inte att endast nämna fem stycken, så dethär är en bäst just nu lista) anyhow:

you only live once
razorblade
red light
the modern age
barely legal
alone, together
hard to explain
take it or leave it
reptilia
12:51

...dv.s om jag bara får nämna några!...




23/03-06.

23775-219
Liiite sailorstuk känner jag att man kan börja med,
även om H&M teen blir 100 ggr finare i kombination
med vita cityshorts, guld sandaletter och bruna ben...
Halsbandet kommer från glitter (fast jag bytte ut kedjan).


That's what I'm talking about!

" lite mer high fashion, julia är kaxigare än många andra bloggare och hon är både snygg och har snygga kläder. Bilder ibland och från Göteborg. "
-
sweet.

acne tube.

Julia ♥ hög midja! Hög midja är typ enklaste sättet att göra sin look trendig. Är för lat för att leta upp var acne tube säljs i Göteborg men hoppas att jag kommer ramla på dem under nästa Weekday runda. Fast en sak oroar mig. varför. sitter. dem. så. dåligt. på ?! Eleonore och Sofie lär ju inte ha någon större skillnad i kroppsform än acnes modell - så varför så loose?

23775-218
Såhär ska dem se ut!

Sofis.

Asså, i LOVE. Och Caroline verkade inte alls så dryg som man förväntat sig, gillar henne inte på bild men när hon var sig själv (-om hon nu var det) å garvade verkade hon as nice. Hon hade sjukt snygga kläder också; sletna tighta jeans med kort grå päls samt svarta ballerinas och en cigg lite nonchalant mellan fingrarna, översized bred svart/vitrandig stickad tröja.
   är nog lika chockad som Sofi över Victoria Beckhams "värme å passion" eller hur det nu va hon beskrev det...

Sofi i vilket fall - hon klär sig sjukt snyggt. En av dem man kan coppa outfits rakt av från, enklare än med L.A. boende kändisar som lever i ständigt värme...

Burberry prorsum.

Som många säkert redan vet - efter alla dessa intervjuer featuring Christopher Bailey var Burberry för några år sedan på väg mot en säker undergång. De enda som använde deras produkter var fotbollshuliganer och snobbiga gamla tanter som inte visste bättre... men sen Christopher Bailey came along för att lansera sin första kollektion våren 2002 och har de senaste säsongerna levererat klockrena kollektioner.

Det känns som varje visning är ett så perfekt nästa steg i utvecklingen för märket som ofta inehåller en helt ny färgskala men ändå känns så rätt. en aha - upplevelse varje gång!

Det var när Kate Moss öppnade Baileys kollektion våren 2004 som hela modevärlden förstod vem han verkligen var och vad han kunde åstadkomma och våren 2005 var det Gemma Ward som stoltserade med sin porslinsmönstrade Burberry trenchframsidan av svenska ELLEs mode bibel. Det var ett faktum - Christopher Bailey is a genious!

Här är lite av det snyggaste från hans senaste kollektioner;
  • s/s-05 känns fortfarande skrämmande aktuell. Sno stilen från Baileys killar med randig tee och lager på lager - idag hetare än någonsin, preics som de mängder av söta klänningarna i underbara mönster (kolla in capen!)och färger (nude colors är ju som konstaterat helt rätt). Otroligt lyckad blandning av skrikiga accenfärger, grafiska mönster och de mesigaste pasteller och blommor.



drainpipes.

Grattis U.S.A, nu är stuprören även era...

klyschor.

överskattade bloggklyschor :

  • att utbrista " bakläxa!!!! " eller " skärpning!! " när man är riktigt upprörd över något, som typ att någon inte sett Walk the line.
  • att använda sig av andra lame-ass uttryck och inte våga svära.
  • att vara helt över-energisk.
  • uttrycket dagens outfit.
  • Nicole Richie, Lindsay Lohan, Mischa Barton.
  • Marc Jacobs och Chloé besatthet.
  • asos besatthet.
  • att skriva ca 50% av texten i L.A. engelsk med uttryck som oh well, wow, hot.
  • att älska gröt och maila in tips om hur man gör gröt gott till Ebba von Sydow som får nyttighets extas och skriver ca 23 ytterligare inlägg om gröt.
  • att baka in vilka kläder man har på sig i slutet av en helt random mening.
  • att kalla att sätta foten utanför dörren för att gå en powerwalk.
  • listor.
  • allt som Ebba von Sydow tycker om ( dvs.ovanstående ).


detta vill jag ha mer av :


11/03-06.

23775-21523775-21623775-217

Klänning / H&M
Jeans / Cheap Monday
Halsband / Glitter, loppis.
Diadem / Glitter

Chain me.

Here's for Sofi, Ebba, Eleonore, Hanna och alla andra kedje-nerds. Den perfekta bikinin!

tasteless.

Det sista jag skulle välja att spendera mina pengar på om jag var superrik är iaf. en ljusblå Birkin.

ohnoyoudidn't!

Vafan är detta? Maria Carey is sooooooooo not dating min Pharrell! Fucking suck-up tjej med hans Louis Vuitton glasögon på också..

It's all the same.

Jag ser en tydlig trend här. Visserligen designar Marc Jacobs även för Louis Vuitton men kollektionerna var otroligt lika, precis som Chloé, Jean Paul Gaultier och Alexander mcQueen. Alla var oversized, bylsiga, skogsaktiga, djuriska, stickade och i en murrig grå färgskala.
grattis! om ett år ungefär kommer vi allas e ut som Ronja rövardotter...

skräckblandadglädje.

Kom över ett sjukt roligt citat angående Sofis mode :

"Tycker att Sofi börjar slappna av lite. Fortfarande jobbiga tänder. Fortfarande slår man in vidöppna dörrar. Foundation. Tjena. Kilklackar. Nähä. "

faast det var ju lite läskigt att läsa någon kommentera ens syster...

utmaning?

OK, nu har även jag blivit utmanad som en av alla men jag kan inte göra nån rättvis top5 lista för om jag ska vara ärlig läser jag typ inga bloggar, jag kollar på bilder och kommenterar. Det finns så många menlösa bloggar och vad får en egentligen att ta råd etc. från en helt okvalificerade personer? Well, jag antar att det är typ som när Carrie blir dissad av Vogues moderedaktör för att hon inte skulle veta ngt om skor; man behöver inte ha det på papper eller i betyg att man kan något. Men sen kan man ju resonera varför vissa bloggare ändå sticker ut och tänder ett begär. Typ Sigrid. what's up with that? Hur kan en personlighet gå igenom en text man skriver på internet egentligen? Hot spot är värsta know-it-all men det är la jag med, och anledningen till att jag kollar in hennes blogg varje dag är för att hon uppdaterar så sjukt ofta med ha-begärs bilder, underhållande listor och bra trendspaning.

men om jag inte kan erbjuda en blogg lista kan jag iaf. skriva ner en best of The Strokes!
(here's one for you Michaela)

  • is this it
  • alone, together
  • N.Y. city cops
  • when it started
  • take it or leave it
  • you only live once
  • juicebox
  • razorblade
  • on the other side
  • killing lies
  • ize of the world
  • red light
  • what ever happened?
  • reptilia
  • automatic stop
  • 12:51
  • meet me in the bathroom



Oscar!

Hade privilegiet att kunna stanna uppe och kolla in årets galan... men det höll ungefär fram till bästa kvinnliga biroll... trorts intag av mängder dextrosol!
Men det viktigaste är ju endå röda mattan, och vilken besvikelse. Good lord,
Golden globe låg hästlängder i förväg. Dessutom tycker jag inte det var så stjärnspäckat turn-up, Reese och Kiera var väll dom hetaste just nu där som syntes?

well, dags för brunch på Egg & Milk!

action i modevärlden.

Ok, måste verkligen ta en power-nap! För det första sov jag cirkus 5 h inatt pg.a... tja, envist msn konverserande... och sen är det uppersittar kväll med gänget som gäller, Oscars galan kl. 1! Fast innan det, sex & the city boxen och Zoolander. Inte en nanosekund söndagsångest. Läckert.

Förövrigt- hur kommer Mr Gaultier och Viktor unt Rolf reagera på varandras kollektioner? VR var ju faktiskt först ut...

God tupplur!


nytt.

23775-214
Lite mer MKA nu förtiden, vilket är as roligt för dom är totaly
fab! Kolla bara! Ashley bleknar i jämförelse denna gång, men kolla in hennes krympta skinnjacka. Super hett.

bangs.

Sjukt söta luggarYSLs höstvisning. Ja tack. Jag hade inte sagt nej till en klippnig..

in the style of...Nicole and Sienna!

23775-213
Nicole, Sienna.
svart "lång" Korsett: 338,60 :- asos
svarta city Shorts: 198:- H&M
guldigt boll Halsband: 108,35:- asos
guldigt, strandigt berlock Armband: 27,09:-(!) asos
svart trä Armband: 27,09:- asos
flätat guld Skärp: 98:- H&M
retro Solglasögon: 49,50:- H&M
guldiga träklacks Sandaletter: 380:- DinSko
lakrissvart Nagellack: 110:- Essie

trendig?

Många visar sjuk-smink just nu, och det verkar som att Mischa tagit på sig rollen att sätta trenden på kartan, även om det inte var menat så... andra verkade ha samma abition. men fortfarande, Mischa är typ något av det vackraste som vandrat på jorden.

inköpslista.

...Inför våren 2006;