acne s/s-06.

Acnes vår/sommar kollektion 2006 är riktigt het. Typ Emil i Lönneberga möter sailr och svensk design. De utökar sitt sortiment mer och mer för varje år, och denna säsongen är det svårt att välja några enstaka plagg att länka...
Det är ett underbart
Grease mode, med rejält höga, svintighta och otvättade jeans och chinos som slutar precis över ankeln och snyggast bärs med ett par retro 50-tals pums med öppen tå och möljigtvis ett par hängseln till. Jeansskjortan passar också in, snyggt på killar, men nu till våren också till oss tjejer.

För dig som inte är redo för grease höga jeans är acnes halvhöga lika snygga som alltid...

Hela acne kollektionen är iallafall riktigt snygg, inte minst stylingen så jag föreslår att du tar dig en titt!

Julklappar och shoppingnytt!

6
Slog äntligen till på en vinterjacka. Älskar att den inte är en parkas och den speciella designen - dunjackor är det rätta! Hittade också äntligen H&Ms
Chloé look-a-like linne i rätt storlek och dehär sailor linnet som passar min framtida vårstil prefekt. Jeansen är Cheap Monday (Är jävligt inne på höga midjor så de får bli en mjuk start) och Blue Cult, som jag fick i julklapp! Och så slog jag till på H&Ms underbara svart/guldiga pumps med tofs till nyårspartyt...


Andra julklappar var mode boken Fashion Now som innehåller världens 150 viktigaste designers, och Beauty s.o.s, full med värdefulla skönhetsråd. Så roligt! Två nagellack i dem just nu viktigaste färgerna; svart och vitt. Fick också dett undrbart söta halsband i ljust guld av lillsyrran från secondhand butiken vintage på olivedahlsg. här i Göteborg.
3
Sen så fick jag cash, presentkort på Pharrells  "In my mind", Koss hörlurar till nano och lite till...

My bad!

Fick mail tips av Ebba att Missoni kampanjen med Kate tydligen är från förra sommaren. You always know the best, Ebba.... här kommer annars ännu en kampanj nyhet; Freja Beha och Iselin Steiro för Gucci! (hittar förhoppningsvis bättre bild snart...)

Uppdate: Mulberrys nya, Lily Donaldson och Irina L.

Nyårspanik!

Måste bara dela med mig av min ångest och panik! Låg igår natt precis innan jag skulle somna och vred mig i tankar om nyårsfest, planer och framförallt - outfit! Fick ta till sista utvägen och köra på kjol och linne/blus istället för klänning eftersom ingen affär med dugligt pris verkar förstå sig på min stil! Hittade iaf. en skit snygg svart pennkjol med riktigt snygg slits mitt bak. Men självklart, visst ska jag svamla till det och jag köper med mig fel kjol hem. FEL KJOL! Måste tillbaka imorgon till TopShop då...


Mer nyheter...

Lite mer sommar och vår kampanjer; Kate Moss gör 70-tals retro kampanj för Missoni (Lägg märke till ögonsminkningen- kajal kattögon gäller!) Och kalla det inte för comeback - för vem har någonsin trott att kokain får en modell att bli mindre eftertraktad?   Gemma Ward är kvar för Burberry prorsum (Älskar stylingen). Gemma är också med i senaste TeenVogue där hon är ytterst gulligt street stylad (Lite Mischa feeling) och dessutom intervjuad - ovanligt när det gäller modeller.

P. s. Snart kommer ett långt inlägg med alla juklappar, måste bara fota allt, och ha tid... D. s.

Rea!

Mellandagsrean detta året har inte alls varit på topp, men mitt tips är Mango! Dom rear ut om inte hela så iallafall nästa hela sitt sortiment till 50% ! Dessutom har Twilfit mycket förmånlig underkläds rea. NK är värt att kolla in den 6 januari, men hoppa över SOLO, för guds skull, där mängder av jeans ligger utvräkta på ett milslångt bord. Det är inte värt det! Och H&M. Priserna är tillräckligt låga i vanliga fall och det som reas är bara trenderna som aldrig slog igenom...

Dagens shopping tips är annars oasis högst upp i NK (Gbg) där dom säljer Eyekos hypade produkter! Dyrare än Blush, men smidigt att kolla in och prov innan man beställer.

yey!

Tack wheresmyvaseline (älskar namnet) för den fina listningen!

H&M s/s-06


hm
Älskar pennkjol så högt, vill så gärna använda nu!

H&M har precis uppdaterat sin webshop och den är fulladdad med nya fräscha och naturiska kläder inför vår och sommar 2006 -  vilken vår och sommarlängtan jag får nu. Olidligt!
i vår ska jag köra på
sailor, som Ralph Lauren med en klick hallonrött lite varstans. Har nuförtiden en kärlek för marinblått och guld, dessutom älskar jag uniformsmode! Annars gäller så lite färg som möjligt. grått, svart och brunt fortsätter i vår. No shit. Kan tyckas tråkigt men jag älskar förändringar i modet- efter Paris chockrosa regemente krävs en motreaktion! Här är lite saker som kan hända landar nere i tobaksbutiken inom snar framtid...

Nyår!

Jag älskar julen och längtar så till den tiden då alla decembers dagar var unika och julafton var ett underbart klimax, men så är det tyvärr inte längre. En hel helg med familjen är outhärdligt... så här kommer lite drömmar inför drömmarnas afton; Nyår!

Jag skall förhoppningsvis på coktailparty, därför känns en
stilren, välskräddad sexig blåsa med schysst snitt klockrent! Ordentligt material, gärna sammet och lite vuxen. Om klänningen är enkel krävs glittriga smycken och make-up, men om den är i paljett, pärlor och mer speciellt material kan klänningen göra sitt.   Skorna jag vill ha till är antingen ett par guldiga, eller svarta plat-shoes som skulle göra outfiten unik!

Klänningar fr. vänster; asos x 4, Go Jane x 3. Skor; asos.

God Jul...

Uppdatering; Veckans streetstyle på ytligheter visar nyårs outfits; Susanna har den perfekta... jag dör! Hon har den nya H&M pennkjolen! Exakt så är ett av de sätten jag skulle skulle jag vilja se ut på!

yeeeeeeeeeeeey!

Min storasyster ska på TopModel slutcasting i Stockholm! Kom ihåg att det är min syster när ni ser henne i rutan!

Kampanjer vår/sommar 06!

Gisele LV
Gisele Bundchen för Louis Vuitton.

Lite nyheter om våren och sommarens kampanjer.
Gisele tar över efter Uma eftersom Marc Jacobs hellre vill ha en fashion-ikon än skådespelerska. Tycker det är ett ganska konstigt val eftersom Gisele inte talar till någon av Vuittons riktningar; svår high-fashion eller damigt och dessutom är ju Uma så vacker.    Lindsay Lohan är tydligen Chanles nya ansikte utåt, kan säkert bli snygg men jag gillar inte hennes konstiga hårfärg. Daria Werbowy ska tydligen fortsätta hon med.  Även Missoni axlar en kändis, Drew Barrymore?!  Caroline TrentiniVlada Roslyakova och nykomlingen Monique Olsen knep D&G och de modeller med flest kampanjer, 6 st. är Mariacarla Boscono (En skandal lönar sig tydligen)och Claudia Merikula, också nykomling. Hela 5 kampanjer har sveriges senaste export, Mona Johannesson.

Cat fight.

Ny trend efter att Paris Hilton förstört gulligheten med chiuauas förevigt och dessutom understryker materialismen i det hela genom att byta ut dem när dem blir för stora... Katten! Nicole Richie och självklart också då Mischa (Jobbigt med vänner som härmas) Har setts med katter nu nyligen. Så sött, men så HollyWeird!

Perfekta julklappen.

paparazzi

Har du undrat över vad en kändis kan önska sig? Det må vara världens mesta i-lands problem, men man kan ju faktiskt undra vad mångmiljonärer ger varandra i juletid? Dem kan ju faktiskt köpa exakt vad dem vill själva endå! Men svaret är här - en anti-paparazzi flash! Det är ett instrument som känner av en digitalkameralins och sedan skjuter av en egen blixt så att bildens resultat bli en suddig ljus fläck, ungefär. Huereka!

Manikyr!

I morgon ska jag till min manikyrist (yey-låter som jag har gått där för alltid...) Jag har velat göra det jätte länge, fick jag värsta bra erbjudandet och hela jag ska vara perfekt till nyår!    Det rätta vad gäller naglar nu är korta och mörka (alternativt cremevita, susi) Men jag ska ju köra med förlängning och hela kalaset så jag funderar lite på hur jag vill ha det. Några tips från er som gjort naglarna på salong innan? För jag vill inte se ut såhär när jag kommer därifrån... funderar på en mycket kortare och inte lika fyrkantig version?

18/12-05.

Kände för att dressa up en väldigt ned dressad fjärde advent. Nu kan jag dessutom sova en halvtimme längre imorgon eftersom morgondagens outfit är spikad...

12
3glittriga skor

Viktoriansk skjortblus/ Gina Tricot 199:-
Jeans/ Miss sixty 900:-
Marinblått diadem/ Glitter 40:-
Svarta glirrtiga pumps/ DinSko 300:-
Guld hänge med strass och röd sten/ Indien
Armband/ Loppis
(och mörklila nagellack)

Iväg till adventspyssel med mig!

Titta!

Still going strong...?Eller vad menas med att ha ringen på höger ringfinger?

Envy her.

Avundsjuka. Rakt igenom. Varför ens plåga sig själv?! Kanske är därför jag inte gillar Gwen Stefani så mkt längre...?

Slips och skjorta.

Ny trendspaning på G. Slips och skjorta, gärna kortärmat och ganskastelt och tillknäppt! Typ 40-talets uniformer. Vildavästern stuket funkar också, enligt Dsquared..

13/12-05.

Såhär såg jag ut när jag gick på Luciakonsert i tisdags;

qdf

Ullkofta/ Sundaysun (Weekdays nya märke) 700:-
Ullbyxor/ Stella McCartney for H&M 498:-
Baslinne/ Filippa K 250:-
Guldskärp/ H&M 98:-
Halsband med brillianter och lila sten/ släktklenod...


Efterapning.

Lindsay apar efter som vanligt...

Plat-shoes.

Vi har alla sett dem komma, bli grövre och grövre, och precis som många trender nu är dem en motreaktion på Paris strass -och bling stylen.
Plat-shoes är vad jag pratar om, och det är vad de kallas av engelska ELLE.  En Plat-shoe är helt enkelt en sann 70-tals disco diva sko eller strip skor om man hellre vill... det innebär en högklackad sko med bred klack och en platå även under framdelen av foten och tårna.
Åh vad jag vill ha ett par på nyår! Här följer några kändisar som jag tycker prickat rätt;
mkkatejess
Mary-kate / Kate - som självklart vågar mest och visar vägen - / Jessica

För att visa trenden och för njutning;

YSL, Oscar de la Renta.
ysl platoscar plat
Lanvin, Hérmes
lanvin plathermes plat
Gucci, Dolce&Gabbana
gucci platDolce&Gabbana  plat
Sergio Rossi, Chloé
sergio rossi platchloe plat2


Burberry s/s-06

Okej... var tvungen att logga in för att ladda nano och kunde inte behärska mig... se dessa vackra kreationer, Burbettys vår/sommar visning var gudomlig... Detta är vad jag kommer drömma om inatt...!
paljettbaskerpaljett
Jag älskar paljetter, speciellt i guld och i stor mängd! Kolla in baskern, precis en sådan
Nicole hade på ELLEgirl photoshooten.
coatdetail
Kappan är fulländad; volymen, färgen och arméstuket! Och sidenbandet håller i sig. Lovely,lovely,lovely!


Hon gör nobelfesten lite intressantare...

Hur kan man inte älska Ebbas 70-tals blåsa med guldband i midjan? Underbart att hon äntligen vågar sticka ut lite och ta en chans, och vintage är alltid rätt! Speciellt när man jämför med alla thai-siden tanter. (kan jag bli stämd av att skriva så?);D

Mischa mainstreem.

Var det Mischas Pr-agent som ville få henne känd till en bredare och större mass i europa eller bara svensk skvaller press som behövde något nytt att skriva om? För efter Mischa och Runar "skandalen" skrivs det hela tiden massa ovesäntligt skvaller om henne. nej, Mischa är inte folkkär, hon är ingen ny Paris, hon är vår OC darling, stilikon och vackrast av alla!

Förstklassig underhållning!

Hittade på ytligheter den roligaste webbsidan sen "dress up Barbie". På My heritage kan man kolla upp vilken kändis man är mest lik! Visst verkar det bero en del på hur man ser ut på just den bilden, min blonda, svenska storastyster blev tillexempel 70% lik amerikanska politikern Condoleezza Rise, och på en bild jag testade blev jag mest lik en gubbe med 1800-tals mustasch hahahaha!

Kortet jag blev mest nöjd med resultatet var detta...
Julias
...Då blev jag mest lik Birgitte Bardot (Lycklig!) På andra plats Ginger Rogers, tredje Charlize Theron osv,...


prova prova om ni vill ha kul! (Och lycka till...)

MKA på trendspaning.

ash marinblåa-line

Oh my! Nya paparazzis på Mary-kate&Ashley. Älskar marinblå, älskar ränder, älskar tonade brillor, gillar väst. ashley i skitsnygga kläder! Vardags stilen är klockren. Och jag älskar även A-linen på Mary-kates kappa! och
här ger de fabulösa klackarna den mer lady-likea looken. nice!

Nej, nu måste jag skriva historia uppsats. haft både igår och idag nästan helt fria från skola. Forntiden/Antiken. Nån som har några tips...?

Lika som bär!

adrianeejanice
Första TopModel vinnaren Adrianne
lever och lär av sin forna mentor Janice Dickeson...

Cape.

nic krämcapenic chocladcape
Nicole känns ganska trött nu, men jag tycker fortfarande hon prickar in trender galant!(
inte alltid, dock.) Så snygg krämvit cape, med den stora knappen, gigantiska retro glasögonen( -allways stay true to your own style!) som är något av hennes trademark och skorna med samma fina färg som capen. Kul att ha marinblå klänning till detta! och den bruna capen sen- också så fin färg, och kolla in fodret!

Nic the ballerina & Lindsay the gipsy!

nic ballerina
Nytt på Nic. Ballerina bilden är väl för söt... hon ser verkligen ut som ett litet barn!...
lindsay gipsy
...Och vad som måste vara en nytagen bild på Lindsay (av håret att döma). Schysst bild -
Lindsay the gipsy!

Men, nej...

Nej, Sofie Fahrman, snedlugg är inte inne! mittbena, mittbena, mittbena... snedluggen som hör ihop med volym- och snedbens svallet är så förra året!
Fint är det i vilket fall, men trendigt - Nope!

Stella leverans.

påsesilkepapper
Såhär gulligt var det inpackat. Finare än paketet från Bubbleroom! Tänk att Stella tom. designat silkepappret!

Äntligen är hetsen helt över för mig!   Mina Stella for H&M plagg kom idag, (eller ja, jag hämtade dom idag...).
Finstickade tröjan med sidenrosetter och kostymbyxorna i stuprörsmodell.  Oroade mig för att dom skulle vara för stora, för precis som Ebba skrev är det ett jäkla fusk med storlekarna, men dom passade perfekt!

Men, nu ska jag sluta tjöta om Stella... på ett tag iaf!
stella tröja
Tröja & byxa!

Sammet.

Sammet känns så rätt nu, passar perfekt in i goth-romantiken som är så starkt på väg! Den började med boho-tjejernas svarta naglar och Gud vet vart den kommer sluta? Goth-trenden blir en syndig liten twist som samtidigt är påklädd, precis som det damiga modet.

nic sammet
Sammet är extra fint i midnattsblå. Här på Nicole.