Sned tofs.

Kanske är sned-tofsen på G eftersom 90-talet är det? Jag körde med den under min hiphop period för några år sedan... men jag kan känna det... den är på väg tillbaka! ;)

Ganska slarvig, enkel, vardaglig och låg snedtofs.
Miu Miu f/w-05
miumiu sned

Hög, glanssprayad, flätad snedtofs
Viktor&Rolf s/s-06
viktorrolf sned
Snedtofs med 50-tals feeling. mkt volym, och i dehär fallet, löshår
Eva Longoria VMA-05

eva sned
Romantiskt lös och vågig
Mischa Barton för JC

mischa sned


Top Model Scandinavia.

Så jävla kul att den norska tjejen Frøydis tog hem det! Hon är lätt den mest "modelliga" av dem tre.
Arwen är vacker, men jag vet inte om hon skulle passat in i något av modell -"facken".
Segt bara med två norska segrar i rad, men som sagt- dom har varit rättfärdiga!
vad tycker du...?

P.s. Den 7 December börjar femte säsongen av americas next top model. sjukt kul! Om man inte orkar kan man bara gå in och kolla på hemsidan... D.s.

web-shopper.

Så slog man till igen. Man ska aldrig säga aldrig, för visst fick jag tag i mina Stella plagg idag! Köpte dom på internet och det gick, till skillnad från förra gången, lätt som en plätt!
Nu är det bara dags att överväga ekonomin... ska jag skicka tillbaka acne koftan nu när jag shoppat Stella? Det ska ju faktiskt handlas julklappar snart...

Virus attack.

acne kofta
Min bara min!


Både jag och min dator har blivit sjuka så ingen blogg på några dagar... under tiden håller jag ut med vetskapen att min acne kofta kommer på posten inom en snar framtid! I helgen blev det en lila kofta från Sunday sun (weekdays nya dyrare linje) för 700 :-, och acne koftan kommer gå på 1200:- ungefär...
Jesus vad jag slösar. Skuldsatt i evigheter haha!

Koftan kom igår! Den är underbart mjuk, har underbar passform och jag älskar verkligen längden, men allt detta visste jag redan eftersom jag provat den i butik innan. Men färgen... färgen! Inte alls som på bilden, sådär grå/beige/frostig, utan bara rentutsagt beige. Gubb-beige. I can make it work, men är det värt pengarna om jag inte gillar koftan till 100%?

Bild på acne och sunday sun koftorna lovas snart! ses på fredag på
H&M...

Vinterjacka!

lauren
Även om jag skulle döda för att gå klädd såhär hela vintern håller det inte riktigt... (Ralph Lauren)

Vintern slog till över en natt och vips så var min ofodrade bomullskappa från H&M obefintligt värmande.
Jag beöver hjälp! Har en gång för alla bestämt mig för att köpa en varm, praktisk jacka, och inte låta utseende gå före funktion... Har alltid tyckt att Sveas parkas med hand ritad flagga och märke är så bedorande gullig!
Canada Goose skulle jag aldrig överväga, och Woolrich spelar inte i min liga. Nåt jättetält à la Fjällrävens senaste brat-fluga vet jag inte om jag skulle gilla... sedan när är föressten vinterjackan en status-symbol? Galet.
Vad känner ni inför vinterjacka? Kommentarer är ett öppet diskussionsforum i frågan.


Busy.

Är hemskt ledsen att jag inte får my ass up och bloggat rejält på ett tag. Men anledningen är att jag inte bor hemma, jobbar och håller på med en Barbie kollektion med temat Söderhavet/Djungel! Underbart rolig, hektisk vecka.
På torsdag ska jag tillbaka till skolan och sy upp alla mina skisser jag gjort till mina Barbies. Inspirationen blev djungel reggae
pirat. Guld baddräkt med sjörövarrock över och en påskfjädersklänning utlovas... Ni fattar inte hur kul det är!

Lovar att posta bilder från barbie-runway. Eller så kan ni kolla in utställningen på stadsbiblioteket...



Stella på hjärnan.

Har haft Stella mcCartney på hjärnan på senaste, och besattheten fortsätter... sitter uppe och inväntar tolvslaget då jag ska försöka införskaffa det jag inte fick tag i i butiken... Hoppas, hoppas dom säljer stuprörskostymbyxorna och tröjan med satinrosetter!   Wish me luck!


Uppdatering; var inne på sidan 20 min. i förväg och ändå funkar det inte. jävla internet!

Ännu en uppdatering; Satt nästan uppe till kl.01 igår, (ser att många av er gjorde detsamma...)
Undrar vilka som i huvudtaget fick tag på något. När jag väl kom i till nät shoppen och valt ut storlek/plagg stängdes bara fönstret ner, om och om igen. Och nu - surprise - finns det en endaste sak kvar att köpa: Aftonväskan. haha. Kul skämt säger jag bara. Onda H&M!

hyste(-lla)rik!

Ja, som en sann fashionista/shopaholic var jag på plats, 09:50 på H&M Avenyn i Göteborg, och Ja, där stod en cirka 20 m lång och bred kö väntandes på att butiken skulle öppna.   När portarna slogs upp rusade folk in, sprang uppför den avstängda rulltrappan och in i det lilla område på övervåningen där Stella kollektionen fanns.   Trycket i det lilla området var som längst fram på en konsert... och det enda jag kunde få tag på var regnjacke-trenchen (i rätt storlek!) Men för 998:- var den inget för mig...   Ilskan och värmen steg, men jag gjorde en övermanöver och drog till H&M Nordstan, eftersom jag hört från en källa att läget var likadant på Kungsgatan som på Avenyn.   I Nordstan var det inte lika hysterikst (trots att folk drog i plagg från alla håll, och frågade om man skulle ha plagget man stod och provade mitt ute i butiken).   Efter en tids sökande och hysteriskt plockande fann jag till min oändliga lycka linnet jag bestämt att jag ville ha för flera veckor sedan, (det med liten ärm och v-ringning).   Senare kom en expidit (de var i dessa omständigheter betraktade som, tja, om stella är Jesus och H&M Gud, änglar...) Med ett par svarta ull kostymbyxor i stuprörsmodell! Halelulja!   Tyvärr i en storlek för stora, men sy går alltid!

Nu sitter jag här i skolan och känner mig oändligt jävla frustrerad över att inte få vara på H&M och övervaka när min
v-ringade ulltröja med satinrosetter i kanterna (fast i blekrosa) blir uthängd igen...

Detta är min berättelse om 10 November, nu även känd som dagen då Stella McCartney blev folkkär...

Ankelboots.

Som en ganska naturlig motreaktion från grova stövlar à la Frye ( Som i sin tur var en motreaktion från spets/svart/sylvassa stövletter ) Kommer nu den nya trenden, ankelboots. Finns också i smått annorlunda andra modeller som tex. shoe-boots ( Som ELLE uk hypade i sitt september nummer ) eller  jodphurs varierande på skaftets längd.

Shboots i ELLE uk / underbart roliga drömskor från Lashy.

Kollade på ett par par ( haha - ordlekar ) På DinSko för ett tag sedan, men det blev aldrig att jag slog till, ville ha ännu lägre skaft.

Budget
Din Sko, 380 kr
dinsko röd
Medel
Whyred, 1995 kr

Whyred jodphur
Dyrt ( drömmen! )
Marc by Marc Jacobs, 4495 kr


Marc Jacobs ankelboots


Stilikon; Mena Suvari.

Stilikon.

På röda mattan...


Och lite mer casual...



Har sedan jag såg bilden på Mena i den gula Missioni klänningen gillat hennes stil. Nu på senaste har det poppat upp mer bilder lite varstans. Hon är obeskrivligt snygg/vacker i denna blåsa hon bar på senaste röda mattan tillfället... (Och Bureberryn)...

Vad tycker ni om Menas stil?

The story goes on...

mariacarla cavallikate cavalli
Maria Carla respektive Kates kampanjbilder för Roberto Cavalli.

Hur jävla snygg är inte Stella for H&M reklamen featuring Maria carla på alla sett!? - se den
här.
Visste ni dessutom att Kate Moss nu tar över efter MariaCarla Boscono som kampanjmodell för Roberto Cavalli? Hämden är ljuv, I'll say!



acne.

acne klänningacne kofta
klänning1199kr / kofta1099kr

Nej, jag tänker inte börja tjôta om "wraps" och "dvf-wrappen", om jag ska vara helt ärlig förstår jag inte på något sett vart i hela friden hysterin kom ifrån, och tycker det var lite roligt när någon skrev till fredags insändarsidor att Ebba von Sydows wrap klänning såg ut som en skurrock...
Men på
BubbleRoom.se klickade jag mig fram till denna underbara Acne klänning som ser helt...ja, underbar ut! Passform, urringning och knytdetalj. l o v e l y !  Koftan från samma märke tycker jag likadant om. Sjukt fin färg, sjukt bra längd och också den perfekt passform.   Kanske skulle man för en gångsskull lägga ut lite extra och slå till på någon av dem...?  Vi får vänta och se tills dom fått in klänningen i XS och hur det står till med min ekonomi efter den 10/11...

For the people.

Jag har aldrig gillat Lindsays stil, hon är en av dom alla som följer boho-trenden i systrarna Olsens och Kate Moss fotspår. Vissa lyckas bra, Nicole tillexempel, men Lindsay förstår jag mig inte på... ( jag tror det har något med färgerna att göra. Pastell är no-no för boho. Felmatchningar! )
men många gör det! Så dehär är för er, senaste casual Lindsay bilderna! Vad tycker n i ?

Lindsay2Lindsay

Nicole med prickig kappa.

Nicoleprickigkappa
Bara Nic kan göra det...


På de senaste bilderna på Nicole har hon verkligen vart ute på den styva linan. En ynkaste accesoar till och hon hade varit en vandrande stil miss. På vem annan som helst hade
denna outfit blivit dissad om och om. Men det är bara så, Nicole har statusen att göra lite vad hon vill...
Gillar inte längden, färgen eller passformen på klänningen, speciellt inte om hon har mc-boots till. Det var kanske därför hon tog av dom...
kappan och paljettmössan är ursöta!

Lila statement.

madobba
Madonna strikes a pose.

Madonna gör ett klockrent statement på MTV european music awards och kör på hel lila, retroglsögon och paljettskärp.   Jag råkar ha en känsla av att alla kommer gå runt med paljettskärp i olika starka färger, och att lila nu kommer slå igenom ordentligt. Kanske kommer vi tillomed börja andvända 80-tal bodies, och stövlar med fyrkantig tå, som Dior visade? Det är bara så det är. Madonna is the Queen.

P.s. Missade hela galan, (ska se på första möjliga repris imorgon) Men kläderna kan man se på andra sett... Nelly var söt, Fergie hade en riktigt snygg outfit. Can't wait to see BEP uppträda med "Humps" D.s.

03/11-05, kväll.

bla

Jacka / H&M
Klänning / Mormors (Känns den inte väldigt Nicole Richie? Lite för stor, dock.)
Jeans / Nudie
Skärp / Filipa K
Väska / H&M (Nu vet ni)
Armband / Komersen loppmarknad

Åt mig proppmätt på engelska favorit kvarterspuben Notting Hill, Hamburgare med ruccola sallad, aioli, salsa och fetaost. Mudcake med Bailey's chokladsås till efterrätt... rullar mig till sängs.
Kvällen slutade med promenad genom stan, och en snabb instickare på privatfest i Haga. underbart...

03/11-05, dag.

qew
Slapp jävla hemmadag. Drog på mig killkompisars kvarglömda kläder...

1. Tee / Replay    
    Jeans / Miss sixty
2. Stickad tröja / Paul Smith
3. Diadem / Glitter

Uppdaterar snart med kvällens utstyrsel för resturang besök!

Hollyweird...

Vad kändisar gör för uppmärksamhet...

Sköldpadda.

nicolesköldpaddanicolesköldpadda2
Nicole äter.

Nicole har fixat ny frilla. Tycker hon ser ut lite som en sköldpadda...?
Älskar iallfall hennes accesoarer, eller matchningen av dom. Guld ska det vara!


Mrs H.

rykiel
Klassisk stickad Sonia Rykiel tröja.

Mrs H har öppnat på webben, som vi alla vet vid dehär laget! Lite chockad över sortimentet - så många plagg man sett på modevisningar eller i magasin.  I princip är det allt som Ebba brukar gnata om!
Hittade en underbar tunnstickad tröja från franska stick-drottningen Sonia Rykiel som är med i annonsen för hennes nya parfym. Antagligen alldeles underbar passform och skönt material. Dröm tröja! Visste inte att man kunde få tag på den i Sverige.   1995 :- , inget oväntat pris. Men dyrt är det! Och nu kommer jag inte få dessa ankelboots från Marc by Marc Jacobs ur huvudet.  Aouch!

blabliblu

Bloggtoppen.se

Krig i Hollywood.

Kimberly Stewart spelar i MTV's Cribs upp låtar från sin pojkvän, Cisco Adlers band Whitestarr, men nu verkar ännu mer Hollywood intriger vara på upptåg, eftersom Mischa verkar ha tagit över. Grymmt bra publicitet för Whitestarr...
Jag anar ett Hollywood krig med de allierade Paris, Kimberly &co.- Nicole, Mischa &co. Nu verkar alla ha en anledning att ogilla varandra...

Det händer saker...

väska

Oj vad mycket som kan hända på ett dygn. Man är borta en dag och så har man
missat kändisarnas Halloween utstyrslar, H&Ms nya lyx sammarbete och lite till.
I vilket fall har jag hunnit köpa en väska!    Gissa vilket märke...?